KRAS in de Warmste Week

KRAS in de Warmste Week

KRAS in de Warmste Week

De acties die verenigingen en organisaties ten voordele van KRS vzw opzetten in het kader van 'De Warmste Week 2017' sijpelen binnen in onze mailbox.

Zo kan iedereen die een UiTPAS heeft van 17 november tot en met 23 december in de Stadswinkel zijn/haar gespaarde punten inruilen voor een rugzakje of een paar turnpantoffels ten voordele van KRAS vzw.

Van de 'Vrienden van de Woonstad' vernamen we dat de opbrengst van hun After Work Party op woensdag 20 december in De Vooruit bestemd is voor KRAS vzw. 

Ook de opbrengst van een 'pasta-avond op school', georganiseerd op vrijdag 1 december door klas 1E van Atheneum Wispelberg komt ten goede aan de KRAS-werkingen.

Studenten van het PIHS nemen in hun school enkele initiatieven om bij ouders en leraars een som bijeen te krijgen voor KRAS vzw.

De jongeren van VZW Steevliet, een voorziening voor jongeren in een verontrustende opvoedingssituatie, wandelen van Steevliet naar Puyenbroeck! Onderweg laten ze zich sponsoren en schenken de opbrengst aan KRAS-dienst Toontje.

Meer over deze acties is te vinden op de website van 'De Warmste Week'. Dank aan alle initiatiefnemers.