Zonering?

Zonering?

Zonering?

De KRAS-werkingen willen hun middelen zo goed mogelijk gebruiken ten voordele van degenen die er het meeste nood aan hebben. Daarom hebben de werkingen die materiële ondersteuning aanbieden (voeding, hygiëneproducten, kledij,...) een 'zoneringsgids' opgesteld. Je adres bepaalt bij welke KRAS-werking je terecht kan als je meent ondersteuning te kunnen gebruiken.

Sommige werkingen vragen wel dat je bent doorverwezen door OCMW, CAW of een andere dienst. In andere werkingen kan je ook rechtstreeks terecht en bekijk je samen met een vrijwilliger welke hulp nodig en mogelijk is.

Voor andere vormen van ondersteuning (ontmoeting, activiteiten, warme maaltijd,...) kan je in de meeste KRAS-werkingen ook terecht als je niet in de zone woont.

Klik hier om naar de pagina's 'zonering' te gaan. Door er je adres in te geven, zie je bij welke dienst je eventueel terecht kan voor materiële ondersteuning.

De KRAS-werkingen kunnen bepaalde vormen van hulp en steun bieden. Andere werkingen zoals O.C.M.W. of C.A.W. hebben een ruim aanbod aan hulpverlening. je kan ook altijd terecht bij het Welzijnsbureau in jouw wijk of buurt. Op de website van Stad Gent vind je waar je terecht kan.